ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА В УКРАЇНІ. ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ ПЕРЕТВОРИЛАСЬ НА ЗЛОЧИННЕ УГРУПОВУВАННЯ, ЯКЕ “КРИШУЄ” БАНДИТІВ. ВНАСЛІДОК БЕЗДІЯЛЬНОСТІ ПРОКУРАТУРИ ПРОДАЖНОСТІ ДЕРЖАВНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ  ВИКОНАННЯ  ПОКАРАНЬ,  В  УКРАЇНІ  ВІДНОВЛЕНА  СМЕРТНА КАРА!

Об’єктивний конституційно-правовий, у сукупності із суспільно-політичним, аналіз, свідчить, що в Україні тривалий час існує і поглиблюється жорстка конституційна криза, яка полягає в тотальній неузгодженості чинного законодавства Основному Законові держави, вибірковості в застосуванні закону органами державної влади, “силовиками” і судами, не рівно обов’язковості його вимог для громадянина і державника.

Особливу небезпеку для держави та українського народу становить антиконституційна, в багатьох випадках злочинна діяльність прокуратури України, яка повністю  деградувала,  переродилась і замість державного органу, який здійснює прокурорський нагляд за дотриманням та правильним застосуванням законів органами державної влади, підприємствами та громадянами, перетворилась на головне злочинне угруповування, яке очолює та «кришує» злочинні угруповування.

Відео дня

Зневага до Конституції України,  вибірковість в застосуванні закону, хабарництво і здирництво, тотальна корумпованість  та суцільна кільцева зарука,

порушення і розслідування кримінальних справ «на замовлення», катування затриманих та застосування до них незаконних методів ведення слідства, ось неповний перелік злочинів, якими, на превеликий жаль, характеризується прокуратура держави на день 15 річниці незалежності України.

Незважаючи на мої чисельні до Вас звернення, щодо втрати прокуратурою України з 12.07.2001 року (Закон України № 2663-ІІІ, яким було внесено зміни у статтю 5 Закону України "Про прокуратуру"), функції досудового слідства, Генеральна прокуратура України, незаконно, всупереч Конституції та чинному Закону України “Про прокуратуру”, продовжує здійснювати цю функцію.

При цьому, увіровавши в свою безпокаранність, прокурори в багатьох випадках  під різними формальними приводами незаконно порушують кримінальні справи відносно громадян України і підприємців, незаконно застосовують до них міру запобіжного заходу у вигляді арешту, з метою подальшого вимагання хабаря.

Так, 13 червня 2006 року, прокурор Нікопольского району Дніпропетровської області В.В. Даруда, зловживаючи своїм посадовим становищем та владою, перевищуючи свої службові повноваження,  діючи з корисливих мотивів (з метою вимагання хабара), та за попередньою змовою групою осіб із старшим слідчим тієї ж прокуратури О.В. Мірошниченко, а також – з посадовими особами ППФ “Еліта” (м. Нікополь), порушив кримінальну справу № 9069034 за фактом шахрайства за ознаками статті 190 ч.4 КК України, визнавши потерпілою стороною по цій справі ППФ “Еліта” (м.Нікополь), яке, за окремими даними, він “кришує”.

При цьому, перевищуючі свої службові повноваження та зловживаючи наданою йому владою, прокурор Нікопольського району незаконно втрутився в цивільно-правові та господарські правовідносини між суб”єктами підприємницької діяльності України: ППФ “Еліта” та ТОВ “ВГ” Погляд”, ще до звернення їх до господарського суду, заявлення претензій, тощо.

В подальшому, здійснюючи свій злочинний умисел на отримання хабара, прокурор району примусив старшого слідчого Мірошниченко затримувати і тримати під вартою терміном від 10 до 20 днів посадових осіб  ТОВ “ВГ” Погляд” громадян Куценко Ю.В., Куницкого Д.І. та інших, що останній виконав.

Під час знаходження вказаних осіб під вартою, прокурор району та слідчий прокуратури, знаходячись у злочинній змові також з праціниками УБОЗ, доручили останнім катувати затриманих, застосовувати до них незаконні методи ведення слідства, з метою отримання від них “потрібних показів”.

Знаходячись під вартою та внаслідок катувань, під погрозами згвалтування та фізичного знищення, вказані громадяни змушені були дати надумані покази, якими визнали, що вони є ніби-то учасниками злочинного угруповування, яке очолює приватний підприємець Рябкін В.В., мешканець Васильківського району Київської області.

Увіровавши в свою безпокаранність та продовжуючи здійснення свого злочинного умислу на отримання хабара, прокурор Даруда та слідчий Мірошниченко, 02 листопада затримали Рябкіна В.В. за допомогою працівників УБОЗ по місцю проживання останього в с. Хлепча Васильківського району Київської області та доставили в м.Нікополь, де через декілька днів, а саме – 04 листопада 2006 року, склали офіційний протокол затримання підозрюваного. При цьому, прокурор і слідчий суттєво порушили кримінально-процесуальний закон, в тому числі і конституційне право підозрюваного на правову допомогу, та позбавили його адвоката.

В подальшому, на протязі 10 днів, до 13 листопада 2006 року, Рябкін В.В. утримувався в ІТУ міста Нікополя та міста Марганця, де кожний день катувався прцівниками УБОЗ, які за дорученням прокурора і старшого слідчого незаконно викликали його для “бесіди”, заводили в кабінет оперчастини та катували. При цьому, працівники УБОЗ кожного дня цілеспрямовано наносили Рябкіну чисельні удари кулаками у теменну частину голови та долонями по потилиці (шії), маючи за мету позбавити підозрюваного здорового глузду, зламати його волю до захисту та примусити дати “правдиві” покази та оговорити себе в причетності до скоєння злочину.

В цей же час, прокурор Даруда, в присутності старшого слідчого Мірошниченка, увіровавши у свою безпокаранність, в службовому кабінеті останього, вимагали від Рябкіна хабар у розмірі 30 000 доларів США, але останній відмовився передавати таку суму злочинцям у прокурорських погонах, оскільки не вважав себе винним у скоєнні будь-якого злочину та і не мав таких грошей для хабара прокурору.

Лише 13 листопада 2006 року близько 19-00 год., у зв”язку з втручанням у справу захисника – адвоката Мусієнка О.Г.,  в судовому засіданні Нікопольського районного суду, суддя Тіхомиров І.В. відмовив у задоволенні подання слідчого прокуратури про обрання відносно обвинуваченого Рябкіна В.В. міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту та звільнив останнього.

При цьому, у своїй постанові суд зазначив, що будь-яких законних підстав для утримання під вартою Рябкіна В.В., який має постійне місце проживання та роботу, а на його утриманні знаходяться непрацююча дружина та 3-х річна донька, не було і не має на цей час.

Після повернення до міста проживання та внаслідок погіршення стану здоров”я, Рябкін В.В. 14 листопада 2006 року звернувся до Київської лікарні швидкої допомоги і в той же день був госпіталізований до нейрохірургічного відділення цієї лікарні з діагнозом: “Закрита черепно-мозкова травма. Струсок головного мозку”. Ця травма була завдана Рябкіну працівниками міліції під час утримання під вартою.

У зв”язку з викладеним, 16.11.2006 року мною була зроблена заява про порушення кримінальної справи відносно прокурора Нікопольського району Даруди В.В. та слідчого  Мірошниченко О.В. на ім”я Генерального прокурора України.

ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО ВАС, ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ УКРАЇНИ, ЯК ДО ГАРАНТА ДОДЕРЖАННЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА, ПРОШУ ВЖИТИ УСІХ ПЕРЕДБАЧЕНИХ ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ ЗАХОДІВ ЩОДО ВІДНОВЛЕННЯ ДІЇ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ.

Антиконституційно і незаконно здійснюючи функцію досудового слідства, прокуратура України геть не виконує інші свої функції, які передбачені статтею 121 Конституції та статтею 5 Закону України “Про прокуратуру, а саме:

- представництво інтересів громадянина або держави в суді…;

- нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах…

Аналіз свідчить, що прокуратура України ніколи не представляє інтереси пересічного громадянина і держави при розгляді в судах цивільних справ. Жодного разу прокуратура не представляла навіть інтереси Президента України в загальних та адміністративних судах при розгляді справ про поновлення на посадах, тощо.

За весь час існування суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової української держави, прокуратура  не представляла інтереси держави в Конституційному Суді України, внаслідок чого в країні незаконно впроваджена антинародна, антиконституційна “політрехформа”, якою в завувальованій формі змінено не тільки конституційний лад, але і виборчу систему країни.

 Тотально корумпована та намертво пов”язана суцільною кільцевою зарукою, прокуратура України не здійснює належний нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень по кримінальним справам, внаслідок чого загинув громадянин України БОНДАРЕНКО Є.Я., який мав захворювання на СНІД у фінальній його стадії – ІV клінічна стадія захворювання, ускладнена супутніми захворюваннями. Цей громадянин був засуджений до 7 років позбавлення волі на термін 7 років за крадіжку мобільного телефону!

Незважаючи на мої неодноразові звернення до Генерального прокурора та  до Вас, пане Президенте України, як до гаранта додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина,  всі мої звернення блокувалися другорядними виконавцями Секретаріату Президента та направлялися на вирішення тих осіб, дії яких мною оскаржувалися.

Відповіді на мої звернення про захист прав загиблого в”язня – громадянина України БОНДАРЕНКА Є.Я.,  до Президента України,  мені були надані за підписами другорядних виконавців - посадовців із Секретаріату, прокуратур областей, ДДВПУ, які своїм непрофесіоналізмом, неуважністю, байдужістю паплюжать Президента України, інститут Президентства в країні взагалі, та нашу країну в очах світової спільноти!

ТАКИМ ЧИНОМ, ВНАСЛІДОК ТОТАЛЬНОЇ КОРУМПОВАНОСТІ ПОСАДОВЦІВ ДВВПУ, СУЦІЛЬНОЇ КІЛЬЦЕВОЇ ЗАРУКИ МІЖ НИМИ І ГЕНЕРАЛЬНОЮ ПРОКУРАТУРОЮ, БАЙДУЖОСТІ ВИКОНАВЦІВ СЕКРЕТАРІАТУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, В МІСЦЯХ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ПОМЕР ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ БОНДАРЕНКО ЄВГЕН ЯРОСЛАВОВИЧ, ЯКИЙ ПІДЛЯГАВ ЗВІЛЬНЕННЮ ВІД ПОКАРАННЯ ВНАСЛІДОК ТЯЖКОГО  ЗАХВОРЮВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ СТАТТІ 408 КПК УКРАЇНИ!

На підставі сукупності викладеного, керуючись ст. ст. 1, 3, 8, 19, 40, 55-56, 106-107, 121, 129 Конституції України, звертаюсь до Вас, як гаранта додержання Конституції, прав і свобод людтни і громадянина в Україні, та прошу вжити усіх передбачених Основним Законом держави заходів для відновлення дії Конституції України, припинення антиконституційної діяльності прокуратури та поновлення конституційних прав і свобод українських громадян, українського народу, врешті-решт.

Прошу прийняти мене на особистому прийомі для надання усних пояснень, оскільки всі мої до Вас звернення, блокуються другорядними виконавцями Вашого Секретаріату.

З повагою,

Генеральний директор компанії,

Правозахисник – адвокат

О.Г. Мусієнко