Керівництво ВАТ “Готельний комплекс “Либідь” звернулося до міністра внутрішніх справ Юрія ЛУЦЕНКА зі скаргою на дії правоохоронних органів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції в УНІАН повідомив голова Київського юридичного товариства Олег БЕРЕЗЮК. При цьому, він розповсюдив серед журналістів копію листа-звернення генерального директора ВАТ “Готельний комплекс “Либідь” до Ю.ЛУЦЕНКА.

О.БЕРЕЗЮК стверджує, що конфліктність ситуації полягає в тому, що Державна служба охорони здійснює охорону нежитлових приміщень другого поверху готельного комплексу “Либідь”, які, за його словами, “незаконно” використовує низка суб’єктів підприємницької діяльності, оскільки договір про оренду цих приміщень закінчився ще у березні 2006 року.

Відео дня

При цьому О.БЕРЕЗЮК підкреслив, що “5 вересня 2006 року факт незаконного утримання приміщень було підтверджено рішенням Київського апеляційного господарського суду у справі №30/268, яке набрало чинності з моменту оголошення”.

За його словами, незважаючи на рішення суду, вищезгадані товариства й надалі продовжують використовувати у своїй господарській діяльності другий поверх готелю, не допускаючи туди власників приміщення навіть для перевірки стану комунікацій.

О.БЕРЕЗЮК наголосив, що охороняючи “незаконно утримані приміщення”, Державна служба охорони не виконує згаданого рішення. Тому, за його словами, керівництво готелю просить міністра внутрішніх справ України розібратися з цією ситуацією.

У свою чергу, заступник керівника Шевченківського районного управління МВС у м. Києві Олександр ПІКАЛЮК наголосив, що міліція не буде відстоювати інтереси тієї чи іншої сторони, а буде нейтральною і чекатиме остаточного рішення суду.