Шановні добродії!

Маємо честь запросити ВАС на прес-конференцію проекту „Майстерня талантів” ЄБФ „Бейтейну-Наш дім”, яка відбудеться в УНІАН, у конференц-залі агентства, за адресою: Хрещатик 4, у четвер, 9 листопада о 15:00. Проект передбачає арт-терапевтичну роботу з дітьми-сиротами 10 інтернатів України, надання дітям досвіду соціальної реалізації у мистецькій діяльності.  „Майстерня” – це, також, спроба побудувати модель взаємодії державних та громадських структур, бізнесменів та професіоналів мистецтва у галузі мистецького виховання та освіти обдарованих дітей, позбавлених батьківського піклування. Розроблено три етапи реалізації завдань проекту.

Підсумковою акцією першого етапу „Майстерні” (квітень 2007р.) буде велике свято, під час якого діти з творчих робіт, які готуються протягом 6 місяців, створюють у великому залі місто для ляльок за власними міні-проектами вулиць, будинків, храмів, театрів, стадіонів, парків, пляжів, прикрашають це місто і влаштовують святковий концерт на честь його мешканців. Це МІСТО  МАЙБУТНЬОГО, МІСТО МРІЙ  і виглядає воно так, як його можуть уявити знедолені сьогодні діти.

Відео дня

Проект  отримав  фінансування від Міжнародної громадської організації Центр „Амерікан Джуіш Джойнт Дістріб’юшн Коміті Iнк.” та розпочинається Єврейським Благодійним Фондом „Бейтейну-Наш дім”  разом з державними інтернатами  у грудні 2006.

Програма прес-конференції:

1. Загальна інформація про проект директора фонду, координатора та фахівців проекту.

2. Запитання – відповіді.

3. Звернення  „Майстерні” до організацій та приватних осіб України.

4. Коментарі представників  “Joint”, Київської державної адміністрації, Міністерства праці та соціального захисту,посольств та партнерів фонду. 

5. Запитання – відповіді.

6. Фуршет, вільне спілкування.

З надією на ВАШУ увагу,  побажаннями щастя ВАШИМ родинам

Співробітники фонду.

тел./факс: 489-13-12,e-mail: secretary@sunfl.kiev.ua