Депутати Харківської облради не розглядали на черговій сесії питання про звернення до Кабінету міністрів України щодо рекомендації на посаду голови Харківської облдержадміністрації кандидатури заступника Харківського міського голови Олександра КРИВЦОВА.

Як передає кореспондент УНІАН, голова Харківської облради Василь САЛИГІН, який напередодні повідомив про те, що це питання з ініціативи фракції Партії регіонів планується винести на обговорення сесії 26 жовтня, пояснив журналістам, що доки губернатор Арсен АВАКОВ не звільнений Президентом, робити це “було б передчасно”.

За словами В.САЛИГІНА, згідно з законом про місцеве самоврядування “сесія обласної ради дійсно має право рекомендувати кандидатуру на посаду голови облдержадміністрації і виступати з клопотанням про призначення людини на цю посаду”.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, влітку Харківська облрада визнала незадовільною роботу Харківської облдержадміністрації і висловила недовіру губернатору А.АВАКОВУ. Київський районний суд м. Харкова у жовтні відхилив позов А.АВАКОВА, який вважає, що таємне голосування на сесії за висловлення йому недовіри пройшло з великими порушеннями процедури.