Газета “Экономические известия” з 22 жовтня виходить в оновленому форматі, повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН головний редактор видання Георгій ОСИПОВ.

За його словами, зараз газета перейшла на європейський формат верстки, ввела нові рубрики та покращила якість кольору.

Г.ОСИПОВ зазначив, що газета також матиме щотижневі додатки “різноманітного тематичного напрямку, які будуть розповсюджуватися у комплекті”.

Відео дня

За його словами, у газеті будуть такі додатки: з 2 листопада щочетверга для ділової аудиторії виходитиме “Личное время”, з 13 листопада “Экономические известия” виходитимуть у комплекті з регіональними виданнями “Статус. Днепр”, “Статус. Донбасс”, “Статус. Запад”, “Статус. Центр” та “Статус. Юг”, а також з 23 жовтня виходить додаток “по різних ринках і сегментах економіки”.

При цьому, за словами головного редактора, вартість газети не змінюватиметься (1 грн. у регіонах та 1 грн. 25 коп. у Києві – УНІАН).

У свою чергу генеральний директор ЗАТ “Видавництво “Экономические известия” Олексій ПОГОРЕЛОВ зауважив, що газета враховуватиме побажання споживачів, і якщо буде у цьому потреба, то видаватиметься також і українською мовою.