Громадянка України, мешканка Києва Віра ПСТРАК звертається до Президента України Віктора ЮЩЕНКА, міністра внутрішніх справ Юрія ЛУЦЕНКА, генерального прокурора Олександра МЕДВЕДЬКА та міністра юстиції Романа ЗВАРИЧА з проханням звернути увагу на протиправну діяльність організації «Форум порятунку Києва» й дати правову оцінку її діяльності.

Про це В.ПСТРАК повідомила сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН.

«Це організація, яка з`являється на кожному будівельному майданчику в Києві й захищає інтереси однієї зі сторін конфлікту навколо будівництва», - сказала В.ПСТРАК.

Відео дня

На підтвердження своїх слів В.ПСТРАК навела факт надання їй ділянки в Солом’янському районі столиці для будівництва будинку. За її словами, на цій ділянці незаконно розташовані гаражі, з власниками яких у неї виник конфлікт. «На місце конфлікту прибув автобус із написом «Форум порятунку Києва», з яких вийшло близько 20 осіб, які влаштували погром. Побили мене й мого сина. Потім мені телефонували й пропонували заплатити грошей більше, ніж власники гаражів, й тоді гаражі будуть знесені», - пояснила вона.

В.ПСТРАК також повідомила, що керівникам «Форуму порятунку Києва» відомо про цей факт. «На громадських слуханнях із приводу будівництва церкви на перехресті вулиць Гончара й Хмельницького я побачила тих людей, які били мене й мого сина», - додала потерпіла.

Вона також повідомила, що зверталася до правоохоронних органів за фактом побиття, але вони не порушили кримінальну справу.

 

 

[ назад ]