На засіданні Кабінету міністрів України голова Харківської облдержадміністрації Арсен АВАКОВ має намір висловити свою точку зору на проблеми формування нових тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облдержадміністрації.

“На сьогоднішній день більшість місцевих рад у Харківській області підняла тарифи до адекватного рівня”, - сказав А.АВАКОВ. За його словами, незважаючи на болісність питання, цей процес на місцях пройшов більш менш спокійно. “Ситуація, яка склалася у місті Харкові, виникла в результаті певного популізму у політичній боротьбі, і тепер ми пожинаємо бурю обурення”, - вважає А.АВАКОВ.

Відео дня

“Плюс до цього, - зазначив губернатор, - додається популізм київських політиків, які видають ситуацію з мораторієм на комунальні тарифи: з одного боку - голосуючи за мораторій, з іншого - голосуючи за бюджет з новими цінами”.

Як заявив А.АВАКОВ, у четвер, 28 вересня, на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України він має намір висловити свою точку зору на проблеми формування комунальних тарифів. “Я із задоволенням вислухаю Прем`єр-міністра на засіданні - яку позицію він пропонує з цього питання. Гадаю, що і він мене вислухає, і я теж висловлю свою точку зору”.

 

Як повідомляв УНІАН, з приводу підвищення тарифів у Харкові останнім часом пройшла низка акцій протестів, організованих профспілками, політичними та громадськими організаціями краю.