3 жовтня 2006 р. в Києві в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна» за адресою вул. Рейтарська, 8/5а об 11:00 відбудеться прес-конференція президента Української асоціації меблевиків (УАМ) Олександра Бєляєва, присвячена 5-й річниці заснування УАМ та презентації діагностики сектору меблів України, проведеної у 2006 році на замовлення проекту БІЗПРО.

Діагностика сектору аналізує основні проблеми та потенціал галузі на сьогоднішній день. Під час проведення діагностики було детально розглянуто та проаналізовано такі важливі для сектору питання як структура та обсяг ринку сектора, виробництво, сировина та ресурси, реалізація продукції, конкуренція, фінанси, експортна діяльність, розвиток, регуляторне середовище, а також роль бізнес-об’єднань у розвитку галузі. Діагностику сектору меблів було проведено на основі аналізу статистичних даних та даних соціологічного опитування керівників меблевих підприємств та спеціалістів, що працюють у галузі.

Це не перше дослідження подібного роду, проведене на замовлення проекту БІЗПРО. Зокрема діагностика сектору меблів вже проводилася у 2004 році. З її результатами можна ознайомитися на Веб сайті проекту у розділі «Електронна бібліотека» (www.bizpro.org.ua).

Відео дня

Проект БІЗПРО є частиною заходів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з покращання економічного розвитку України, Молдови, та Білорусі. В Україні БІЗПРО сприяє розвитку стратегічних партнерств та допомагає приватному та державному сектору втілювати в життя ініціативи, спрямовані на зміцнення конкурентноздатності України у світовій економіці.