Вперше в Україні стартує Перший Всеукраїнський Турнір зі шкільного Макулатурінгу на Кубок „Школярика” – загальнонаціональна екологічна акція з добровільного збору та здавання на переробку використаного паперу.

У вівторок 26 вересня о 14.00 у конференц-залі агентства УНІАН (вул. Хрещатик, 4) з цього приводу відбудеться прес-конференція, учасниками якої стануть:

• Заступник Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту України Тетяна Кондратюк,

Відео дня

• Заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Юрій Артеменко,

• Генеральний директор Видавництва „Школярик” Володимир Головач – організатор Турніру.

Мета Першого Всеукраїнського Турніру зі шкільного Макулатурінгу на Кубок „Школярика” покращення екологічної ситуації в Україні.

Вітаючи ініціативу, Міністр України у справах сім’ї молоді та спорту Юрій Павленко зазначив: «Залучення школярів до «Турніру з Макулатурінгу» не лише покращить екологічну ситуацію в країні, але й допоможе підростаючому поколінню українців відчути себе корисними своїй Батьківщині».

Голова Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Томенко підкреслив: «Турнір з Макулатурінгу» - цікава і корисна для виховання школярів справа. Певен, що піклування про екологію України стане популярним рухом серед молоді.»

Акцію також підтримує Міністерство освіти і науки України. Заступник Міністра Валентин Вікторович Тесленко відмітив, що «Турнір з Макулатурінгу» сприятиме вихованню дбайливого ставлення учнів до національних ресурсів».