Чергова сесія Генеральної асамблеї Міжнародної ради жінок, яка проходила 5-10 вересня в Києві, підготувала План дій на найближчі три роки.

Про це сказано в прес-релізі, розповсюдженому сьогодні на прес-конференції в УНІАН, присвяченій результатам 31-ї сесії Генеральної асамблеї Міжнародної ради жінок.

Передбачається, що Секретаріат Міжнародної ради жінок сформулює найважливіші напрямки роботи міжнародного жіночого руху і впродовж двох місяців направить пропозиції Національним радам жінок, які є членами Міжнародної ради жінок.

Відео дня

Голова Національної ради жінок України Ірина ГОЛУБЄВА вважає успішною роботу чергової сесії Генасамблеї Міжнародної ради жінок. За її словами, жінки з усього світу обмінялися досвідом подолання бідності, торгівлі людьми, насильства над жінками і дітьми, дискримінації жінок, а також обговорили механізми запобігання поширенню ВІЛ/СНІД.

«Ці проблеми є спільними і найважливішими для всіх країн», - зазначила І.ГОЛУБЄВА.

Як раніше повідомляв УНІАН, 31-а сесія Генеральної асамблеї Міжнародної ради жінок вперше в історії жіночого руху проходила в Києві 5-10 вересня. У форумі взяли участь понад 200 делегатів із 41 країни.