Агентство УНІАН розпочало випуск інформаційно-аналітичного тижневика «УНИАН-Энергетика». Випуск виходить щонеділі російською мовою. Обсяг – від 30 сторінок.

Перший випуск вийшов 13 вересня ц.р.

У випуску «УНИАН-Энергетика» публікується інформація про події паливно-енергетичного комплексу України, події за тиждень, - від найважливіших і значущих, до найдетальніших і вузькопрофільних.

Відео дня

Зокрема, у випусках буде зібрана законодавча база та ініціативи щодо змін в законодавство, оперативні коментарі про нові нормативні акти. Крім того, в рубриках випуску ви зможете прочитати новини про кожну окрему галузь енергетики, що цікавить вас, зокрема, новини компаній, статистику, інформацію про інновації, а також заяви, коментарі й інтерв`ю провідних фахівців і керівників галузі.

У випусках також відображатимуться основні зарубіжні новини галузі за попередній тиждень. Крім того, у випуску будуть сконцентровані топ-новини минулого тижня, думки і прогнози політиків та експертів.

Випуск складається з інформаційного й аналітичного блоків, в яких зібрані матеріали, що стосуються профільної теми.

Основні інформаційні рубрики: офіційна хроніка, міжнародні новини, нафтогазовий комплекс, енергокомплекс, вугільна промисловість, новини компаній, статистика галузі, законодавство, нафта і нафтопродукти, тендери, аукціони, конкурси тощо.

Випуск у вільному доступі розміщується на сайті УНІАН (http://unian.net/rus/products/36/) і розсилається профільним відомствам, організаціям і компаніям.