Закрите акціонерне товариство “Інститут передових технологій” до початку нового навчального року випустив нові мультимедійні атласи з історії для вивчення шкільного курсу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН директор підприємства Олександр БАРЛАДІН.

За його словами, зокрема, було випущено новий мультимедійний атлас з історії України для 10-го класу, атлас зі всесвітньої історії для 10-го класу, атлас з історії України для 7-го класу, а також атлас для курсу “Рідний край” на тему “Київ”.

Відео дня

Для випуску своїх мультимедійних продуктів “Інститут передових технологій” залучив відомих педагогів та художників. Зокрема, за словами О.БАРЛАДІНА, для випуску атласу з історії України для 7-го класу інститут уклав угоду з українською художницею Зінаїдою ВАСІНОЮ, яка займається вивченням історії національних костюмів.

В усіх мультимедійних атласах, крім безпосередньо карт, є також інформаційні матеріали, відеосюжети та запитання для тестування.

Також до початку навчального року “Інститут передових технологій” випустив кілька нових та оновлених поліграфічних видань. Зокрема, випущено атлас для 4-го класу 12-річної школи “Я і Україна”, оновлений атлас для 6-го класу 12-річної школи “Загальна географія”, атлас для 6-го класу з інтегрованим курсом історії України та всесвітньої історії, а також атлас зі всесвітньої історії для 10-класу.

Крім того, в цьому році інститут перевидав атлас “Економічна і соціальна географія світу” для 10-11 класів, попереднє видання якого було зроблено чотири роки тому. За словами О.БАРЛАДІНА, перевидання викликане зміною економічної ситуації в світі, зокрема, в галузі енергетики.

“Ми використали останні дані, які містяться в документах ООН та інших міжнародних організацій”, - підкреслив директор інституту.

Він також зазначив, що “Інститут передових технологій” перевидав атлас з історії України для 11-го класу, в якій вже включив дані про останні парламентські вибори в Україні, що відбулися 26-го березня 2006 року.