Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Віталій КЛИЧКО, який пішов з рингу непереможеним, жодного разу у своєму життя не побився на вулиці.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сам чемпіон розповів журналістам під час свого перебування у Харкові.

“Моя найбільша мрія, - сказав Віталій, - захистити дівчину від хуліганів. Протягом 20 років я шліфував майстерність, яким чином можна нейтралізувати свого суперника і послати його в нокаут”. “Але ні разу, і я дуже радий, - зазначив боксер-важкоатлет, - що свої уміння, навички я не використав за межами рингу”. Старший КЛИЧКО висловив надію, що “цього ніколи не станеться”.

Відео дня

Спілкуючись з представниками місцевої преси на інші теми, Віталій КЛИЧКО сказав, що не буде поривати з політикою. Він разом з братом Володимиром та своїми однодумцями реалізує в Україні і за кордоном різні соціальні проекти, мріє, щоб його країна жила краще, “щоб рівень життя українців був на рівні європейського, світового”.

Віталій КЛИЧКО  зазначив, що хоча й не став мером Києва, але всі обіцянки, які він дав киянам, “будуть втілені в життя”. “Я зроблю все, щоб Київ – місто, у якому я живу, змінився на краще, і зроблю все для того, щоб змінилася і вся Україна, - сказав Віталій. Чемпіон світу з боксу запевнив, що знає, як це зробити, і що у нього є можливості “змінити життя на краще”.

На запитання, чи буде він ще раз балотуватися на посаду мера столиці України, Віталій відповів: “Свій перший поєдинок я також програв, але це не завадило мені стати чемпіоном світу”.

Говорячи про своїх дітей, Віталій КЛИЧКО повідомив, що вони також займаються спортом. Зокрема, сказав він, “син займається теквандо, у нього фіолетовий пояс”. Незалежно від того, чи стануть його діти спортсменами, батько має надію, що “вони виростуть гарними людьми,”. “Я дуже хочу, щоб вони виросли здоровими і сильними духом”, - сказав Віталій КЛИЧКО.