Найближчого тижня може стати відомим ім’я суперника Володимира КЛИЧКА, який 11 листопада має захищати на ринзі титул чемпіона світу з боксу у надважкій вазі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні повідомив журналістам старший брат Володимира, чемпіон світу з боксу Віталій КЛИЧКО.

“11 листопада Володимир КЛИЧКО боксує, і зараз вирішується питання, хто ж буде його наступний суперник”, - сказав Віталій.

Відео дня

Віталій висловив жаль, що Шеннон БРІГГЗ, якого він вважає сьогодні одним з найсильніших боксерів, не зможе позмагатися з Володимиром за титул чемпіона. Провину за зрив цього бою Віталій поклав на промоутера Дона КІНГА. “На превеликий жаль, з допомогою Дона КІНГА Шеннон БРІГГЗ не вийде на цей поєдинок”, - сказав Віталій КЛИЧКО.

Він повідомив, що після цього команда Володимира КЛИЧКА “запропонувала бій Олегу МАСКАЄВУ, який буквально два тижні тому виграв титул чемпіона світу у Хасима РАХМАНА”, але, на жаль, МАСКАЄВ отримав травму у цьому поєдинку і не має можливості бути готовим до 11 листопада”.

“У зв’язку з цим ми провадимо переговори з іншими спортсменами: з чемпіоном світу Сергієм ЛЯХОВИЧЕМ, Кельвіном БРОКОМ, і, я гадаю, найближчого тижня буде інформація про підписання контракту на наступний поєдинок, і всі дізнаються про ім’я офіційного претендента на титул чемпіона світу”, - сказав Віталій КЛИЧКО.

На запитання, хто більш бажаний для Володимира суперник, Віталій зазначив, що “БРОК стоїть вище за рейтингом, не програв жодного поєдинку у своїй кар’єрі, нокаутер”. Він “більшість боїв виграв нокаутом, - сказав Віталій, - і експерти схиляються до БРОКА”. “Але, - зазначив старший КЛИЧКО, - якщо з БРОКОМ не вийде, то ЛЯХОВИЧ буде наступним”.

За словами Віталія, “Володимир розпочинає підготовку до свого наступного поєдинку, і йому потрібно 10 тижнів, щоб вийти на пік форми”. Віталій вважає, що брат “покаже справжній яскравий видовищний бій проти наступного суперника”.