При Харківській міськраді терміново створена спеціальна комісія, яка почала розслідування інциденту в міському Палаці спорту, в ході якого директор дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Сергій БРИЖА влаштував стрілянину з газового пістолета по дітях та їхніх батьках. 

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляє офіційний інтернет-сайт міськради з посиланням на начальника управління з питань фізкультури та спорту Віктора ХРИСТОЄВА.

Коментуючи інцидент, що стався, В.ХРИСТОЄВ сказав, що йому прикро за те, що трапилося, оскільки, за його словами, за сприяння міської влади практично були улагоджені всі питання стосовно конфлікту між хокейною школою і відділеннями хокею, фігурного катання та фітнесу. Він повідомив, що свої висновки комісія має надати до 28 серпня.

Відео дня

Крім того, В.ХРИСТОЄВ висловив жаль, що це трапилося напередодні Дня міста і Дня Незалежності України, 23-24 серпня, коли міська влада зробила все, щоб підготувати лід у Палаці спорту, аби влаштувати для харків’ян безкоштовні катання. “Катання відбудуться, але свято вже затьмарене”, - сказав В.ХРИСТОЄВ.

Як повідомляв УНІАН, у понеділок, 21 серпня,  в середині дня директор ДЮСШОР С.БРИЖА стріляв у дітей з газового пістолета. За інформацією керівника Центру громадських зв’язків обласної міліції Лариси ВОЛКОВОЇ, директор застосував зброю під час конфлікту, який виник у приміщенні міського Палацу спорту, де розміщується також і відомий хокейний Клуб-школа “Дружба-78”.

За словами Л.ВОЛКОВОЇ, якихось серйозних травм серед школярів внаслідок стрілянини з газового пістолета немає, працівники міліції з’ясовують всі обставини того, що сталося. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, і, ймовірно, це буде кваліфіковано, як хуліганство, сказала керівник ЦГЗ.