14 серпня 2006 року, о 12-ій годині, в конференц-залі УНІАН (Хрещатик, 4) відбулася прес-конференція, темою якої є злочинний напад на голову Броварської районної ради Олександра Олексійовича Гладишка в його кабінеті з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень.

У прес-конференції беруть участь уповноважений представник фракції БЮТ у Броварській райраді Іван Іванович Беца,  лікар швидкої допомоги і депутат цієї ж ради Олександр Петрович Воєвуцький.

Останнім часом у Броварському районі Київської області склалася дуже напружена, криміногенна ситуація, що серйозно загрожує основам представницької влади в районі, свободі волевиявлення і праву місцевої громади на самовизначення.

Відео дня

Намагаючись будь-що утриматися при владі, шляхом шантажу і погроз аж до застосування грубої фізичної сили, голова Броварської районної державної адміністрації Діденко Микола намагається відсторонити від виконання обов`язків законно обраного голову Броварської районної ради Олександра Олексійовича Гладишка, переслідує депутатів райради, котрі не поділяють його поглядів.

Програвши вщент вибори 26 березня 2006 року до районної ради від НРУ, де він балотувався як кандидат у депутати Броварської райради, Діденко М.Ф., не гребуючи найбруднішими методами захоплення влади у районі, намагається пересісти в крісло голови ради, застосовуючи при цьому до опонентів кримінальні методи політичної боротьби.

11 червня 2006 року було скоєно напад на голову Броварської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» 64-річну Галину Степанівну Нетягу, яка після цього стала інвалідом.

10 серпня 2006 року група працівників РДА? а також Саюшкін С.П., Стужук О.В., Семененко В.І., Малякін І.М., Луценко І.М., увірвалися до кабінету голови Броварської районної ради Олександра Гладишка з вимогою добровільно відмовитися від повноважень голови районної ради, віддати печатку і ключі від кабінету. Після відмови останнього виконати їхні зухвалі вимоги до нього була застосована груба фізична сила. Від нанесених побоїв голову Броварської районної ради госпіталізовано у лікарню.

Всі ці злочинні дії замовлялися, координувалися та направлялися безпосередньо головою Броварської районної державної адміністрації Діденком М.Ф., котрий знаходиться в тісних ділових і дружніх стосунках з місцевим організованим кримінально-злочинним угрупуванням, за допомогою якого тероризується район та висловлюються погрози депутатам.

За потурання Діденка М.Ф., бездіяльності боротьба за владу в районі Броварського районного відділу МВС України, прокуратури та інших правоохоронних органів району і області боротьба за владу в районі набуває злочинного характеру .