22-23 серпня 2006 року у Києві відбудеться Міжнародний інвестиційний форум «Енергія зростання», спільно організований проектом БІЗПРО, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), та Національним комплексом «Експоцентр України». Він покликаний представити потенційним інвесторам, закордонним та вітчизняним венчурним фондам, інвестиційним та лізинговим компаніям перспективні інвестиційні пропозиції та останні досягнення підприємств та регіонів України.

Учасники форуму розглянуть практичні питання залучення інвестицій в українську економіку, ознайомляться з досвідом провідних фахівців з питань залучення інвестицій, продемонструють власні проекти та інвестиційні пропозиції. Організатори форуму своїм головним завданням вважають створення сприятливих умов для плідного спілкування між ініціаторами проектів та потенційними інвесторами.

Підготовка до форуму була розпочата у квітні 2006 року, коли організатори, через розгалужену мережу своїх партнерів у регіонах, розіслали запрошення до участі в інвестиційному форумі по всій Україні. Паралельно була розпочата робота по залученню до участі у ньому потенційних інвесторів. Станом на 5 серпня 2006 року, було отримано 535 інвестиційних пропозицій від регіонів та підприємств зі всієї України.

Відео дня

Інвестиційний форум «Енергія зростання» проходитиме в рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна», метою якої є демонстрація досягнень країни в економіці, соціальній та культурній сферах, а також – презентація вітчизняними підприємствами кращих науково-технічних розробок, техніки і технологій, конкурентоспроможної продукції та експортних можливостей з метою виходу на нові ринки збуту. Цей факт дозволить потенційним інвесторам, паралельно із участю в інвестиційному форумі, ознайомитися з провідними українськими підприємствами на стендах регіонів та галузей економіки України.

Більш детальну інформацію про міжнародний інвестиційний форум «Енергія зростання», умови участі у ньому та послуги для учасників Ви можете отримати на Веб сайті www.bizpro.org.ua або за телефоном (044) 490-33-50, контактні особи – Оксана Бороненко та Ірина Зінченко.