У четвер, 3-го серпня  у Києві, в приміщенні УНІАН, відбудеться передача  Харківській дитячій лікарні №16 великої партії препарату «УКРАЇН» та прес-конференція з цієї нагоди.

  Ліки для онкохворих дітей  та дітей зі зниженим імунітетом передає австрійська фірма-виробник «Новіцкі Фарма». Цей гуманітарний акт відбудеться завдяки посередництву відомої австрійської громадської організації Global 2000. 

 У рамках проекту «Діти Чорнобиля» Global 2000  понад десять років  опікується Харківською дитячою лікарнею. Як свідчить статистика, завдяки цьому відсоток виживання онкохворих дітей у  клініці  виріс з 15 до 80. Організація продовжує свою гуманітарну програму і тому звернулася з проханням до автора  протиракового препарату «УКРАЇН» доктора Василя Новицького  надати їм  допомогу в  патронаті над дитячою лікарнею. Пан Новицький відгукнувся і передає для хворих дітей 1000 ампул препарату.

Відео дня

   Допомога лікарні також стала можлива завдяки підтримці Голови Всеукраїнського політичного об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока,  який тривалий час поспіль займається організацією  допомоги дітям, котрі постраждали від Чорнобиля. За участь у таких гуманітарних проектах Олег Тягнибок був нагороджений орденом французького уряду „За гуманітарну діяльність”.

   Координатором проекту в Харкові є заступник головного лікаря Людмила Петрівна Маренич, тел. 050 5776369.

Початок прес-конференції-  о 12.00