Укрпошта та Дельта Банк підписали Генеральну угоду про надання кредитів через відділення поштового зв`язку (послуга “Кредит на пошті”).

Як зазначив генеральний директор Українського державного підприємства поштового зв”язку (УДППЗ) “Укрпошта” Ігор Кравець, підписана угода відповідає стратегії Укрпошти у сфері надання широкого спектра фінансових послуг поряд з поштовими, телекомунікаційними, кур’єрськими, логістичними та рекламними послугами.

Голова ради директорів «Дельта Банку» Микола Лагун відзначив, що досі жоден український банк не оформляв та не видавав кредити безпосередньо на пошті. Дельта банк став піонером в цій сфері, запланувавши до кінця року видати населенню кредитів на суму більше 100 млн.грн. через відділення «Укрпошти».

Відео дня

І.Кравець підкреслив, що нині до переліку фінансових послуг, яки можна отримати у відділеннях пошти, входять: переказ грошових коштів, приймання платежів, виплата та доставка пенсій, реалізація страхових полісів. Видача споживчих кредитів є логічним розширенням переліку фінансових послуг, що надаються на пошті. Генеральний директор Укрпошти послався на досвід більшості поштових адміністрацій світу, які успішно надають послуги з кредитування у поштових відділеннях.

У рамках Генеральної угоди підписано Договір з Київською міською дирекцією УДППЗ «Укрпошта», завдяки якому вже з серпня споживчі кредити від Дельта Банку стануть доступними для мешканців Києва у 50-ти поштових відділеннях. Пілотний проект розрахований на два місяці. За умови його успішності, передбачається зростання кількості поштових відділень, що надаватимуть споживчі кредити. Окрім Києва, передбачається надавати споживчі кредити в інших областях України через мережу відділень Укрпошти.

Співпраця Дельта Банку з поштою створює додаткові можливості для доступу населення до кредитних ресурсів. Серед переваг послуги “Кредит на пошті” - простота,  доступність та оперативність отримання роздрібних кредитів. Як зазначив Микола Лагун, за умови наявності всіх необхідних документів, банк приймає рішення щодо можливості отримання готівкового або безготівкового кредиту на термін від 2-х місяців до 3-х років упродовж 20 хвилин.

Прес-служба КБ «Дельта»

тел./факс +38 (044) 590-03-80

Контактна особа: Тетяна Дубова

e-mail: t.dubovaya@deltabank.com.ua

www.deltabank.com.ua

 

Відділ реклами та зв”язків із громадськістю 

УДППЗ “Укрпошта”

Контактна особа: Тетяна Груздо

тел.+38 (044) 278 49 69

e-mail: publ_rel@ukrp.viaduk.net

www.ukrposhta.com