Сьогодні  у Харкові пройдуть позачергові сесії обласної та міської рад.

Як передає кореспондент УНІАН, на порядок денний обох сесій винесено питання про розгляд звернення до Президента України та парламенту щодо підтримки створення та діяльності антикризової коаліції у Верховній раді України 5-го скликання.

Як зазначається у розпорядженні про скликання сесії голови Харківської облради Василя САЛИГІНА, “10 липня 2006 року Президент України В.А. ЮЩЕНКО виступив із заявою з приводу ситуації у Верховній раді України, в якій зазначає, що останні події у Верховній раді України викликали широку суспільну реакцію. Численні звернення до Президента України свідчать про масове незадоволення бездіяльністю Парламенту і тривалими політичними інтригами. Окремі політики намагаються  нав`язати суспільству небезпечну гру, дестабілізувати політичну ситуацію, яка може привести  країну до повного хаосу”.

Відео дня

Сесія обласної ради скликається “з метою висловлення свого ставлення до зазначених подій, відповідно до ст.ст. 46, 55 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, говориться у розпорядженні, підписаному В.САЛИГІНИМ.