ПриватБанк продовжить збір коштів через мережу своїх банкоматів для онкохворих дітей до 1 вересня 2006 р. Про це повідомляє прес-служба банку.

Як сказано в повідомленні, за один місяць – з 20-го травня по 20-е червня ц.р. – через банкомати КБ «ПриватБанк» було зібрано понад 27 тис. грн. у фонд допомоги дітям з онкологічними захворюваннями. Всі гроші передані Добродійному фонду «Надіюся і Вірю». Добродійні вклади зробили понад 1600 клієнтів банку з різних куточків України.

Надати посильну допомогу тисячам маленьких українців можна через банкомати або відділення ПриватБанку (МФО 300 711, свідоцтво №33777790), переказавши гроші на рахунок 26002052702047, одержувач – Добродійний фонд «Надіюся і Вірю».

Відео дня

Частина вже зібраних коштів – 10 тисяч гривень – направлена на покупку близько тисячі необхідних для лікування дітей оригінальних ліній для інфузійних насосів (системи FMS). Апарати були передані в дитяче відділення Київського інституту онкології (100 штук), відділення онкогематології Дитячої обласної лікарні м. Одеса (347 штук), дитяче відділення онкогематології м. Луганськ (250 штук) і дитяче відділення онкогематології м. Дніпропетровськ (250 штук). Ще 17 тисяч гривень було передано на лікування шести малюків з різних міст України.

Кошти, зібрані в ході другого етапу акції, будуть передані на лікування 11-ти дітей з Київської, Одеської, Дніпропетровської, Хмельницької, Полтавської і Закарпатської областей, які проходять курс лікування у відділенні дитячої онкології Інституту онкології і радіології Академії медичних наук України, м. Київ. Решта коштів піде на закупівлю ліків, необхідних для лікування дітей, хворих на ракові захворювання, у відділенні онкогематології Одеської обласної лікарні і в відділенні дитячої онкології Інституту онкології і радіології Академії медичних наук України, м. Київ.

Докладнішу інформацію ви можете одержати по телефону (380) 562 393579 (Наталя МОНОГАРОВА, Бізнес обслуговування індивідуальних клієнтів ПриватБанку).