Ліквідатор одного з підприємств Харківської області за 5 тис. грн. незаконно продав фізичній особі під розбирання гуртожитки, реальна вартість яких, за оцінкою Фонду держмайна України, станом на 31 червня 2001 р. становила 1 млн. 852 тис. грн.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі прокуратури Харківської області, факти порушення були виявлені у ході перевірки дотримання Закону “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” щодо стягнення заборгованості до фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування під час процедури банкрутства підприємств, що мають заборгованість до цих фондів.

За фактом порушення прокуратурою Балаклійського району порушено кримінальну справу.

Відео дня

У прес-службі прокуратури повідомили, що за результатами перевірки в цілому порушено чотири кримінальні справи, внесено 10 подань і приписів, два протести.

Прокуратурою області внесено також подання щодо усунення виявлених порушень закону директору обласного відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та начальнику обласного відділу з питань банкрутства.