У 2005 році оборот ТОВ «СНЕК Експорт» (ТМ «Козацька розвага», «Флінт», «Мачо») становив близько 120 млн. дол. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив директор з маркетингу компанії Сергій ПОЛІСЬКИЙ.

За його словами, в поточному році компанія планує збільшити обсяги продажів в середньому на 40%.

С.ПОЛІСЬКИЙ повідомив, що компанія працює і над збільшенням виробничих потужностей. Так, з початку 2006 року потужності з виробництва сухарів були збільшені на 40% порівняно з 2005 роком. При цьому він додав, що компанія все одно відчуває дефіцит виробничих потужностей. Проте він не назвав плани з їх збільшення, оскільки «це залежатиме від ринку», - додав менджер.

Відео дня

За інформацією С.ПОЛІСЬКОГО, в Україні ринок снеків оцінюється в 300-400 млн. дол. і дуже динамічно розвивається, його щорічне зростання становить в середньому 30%.

На сьогоднішній день компанія експортує близько 10% виробленої продукції в такі країни, як Молдова, Казахстан, Придністров`я, розпочато експорт у Росію. При цьому до кінця року компанія хоче вийти на обсяг експорту до 25% від виробництва, а в 2007 році планує експортувати 60-70% вироблюваної продукції.

Крім того, С.ПОЛІСЬКИЙ зазначив, що на сьогоднішній день компанія «направляє всі зусилля для капіталізації компанії».

Довідка УНІАН. На сьогодні ТОВ «СНЕК Експорт» володіє 4 виробничими майданчиками в Дніпропетровську і Дніпропетровській області. Акціонерами компанії є дві фізичні особи.