Офіційна делегація Харкова, до якої входять депутати міської ради, в Познані бере участь у обговоренні спільного проекту міст-побратимів Харкова, Познані та Асена (Нідерланди) з питань розвитку управління стратегіями надання муніципальних послуг.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської міськради, у разі, якщо сторони домовляться про започаткування проекту, його деталі будуть обговорені на початку липня під час візиту до Харкова робочої групи представників міст Познані та Асена.

На запрошенням мера міста-побратима Познані пана Ришарда Гробельни делегація  Харкова  відбула 27 червня до міста Познані для участі в урочистостях з нагоди відзначення 50-річчя подій червня 1956 року.

Відео дня

Харківська делегація разом з делегаціями інших міст-побратимів Познані, Асена, Гановера (Німеччина), Ноттінгема (Великобританія), Позуело де Аларкон (Іспанія) бере участь у головних урочистих заходах, що розпочалися вранці 28 червня після траурної меси на майдані Адама Міцкевича, присвяченої пам`яті жертв подій червня 1956 року.

 29 червня делегація візьме участь в урочистому засіданні Познанської міської ради.