Холдинг AVentures Group планує наприкінці жовтня – на початку листопада цього року здійснити випуск дворічних кредитних нот (CLN) на 50 млн. доларів. Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН президент холдингу AVentures Group Володимир КОЛОДЮК.

За його словами, доходність CLN планується встановити, орієнтовно, на рівні 12% річних. За інформацією В.КОЛОДЮКА, компанія також планує у вересні-жовтні провести роад-шоу цих CLN.

Як зазначив президент холдингу, протягом найближчих двох тижнів буде ухвалене рішення щодо того, хто виступить андеррайтером даного випуску.

Відео дня

В.КОЛОДЮК також повідомив, що наприкінці 2007 - на початку 2008 року AVentures Group також планує здійснити IPO, проте він відмовився уточнити розмір випуску, зазначивши, що йдеться про «міноритарний пакет», розміри якого ще уточнюватимуться.

Довідка УНІАН. Холдинг AVentures Group працює на українському ринку IT-електроніки з 1994 року. Зараз у холдинг входять група дистриб`юторських (Direct Line, Udicom, Service Master) і група роздрібних компаній (Unitrade, City.com, melofon), а також компанія з управління комерційною нерухомістю - TRE’n’D (Trade Real Estate and Development), консалтингова компанія B.zone.

Оборот AVentures Group в 2005 році становив 430 млн. дол., за підсумками 2006 року планується сумарний оборот у розмірі 1 млрд. дол.