КБ «ПриватБанк» запускає в промислову експлуатацію проект з кредитування котеджного будівництва. Про це в інтерв`ю кореспонденту УНІАН повідомив начальник департаменту індивідуального бізнесу, кредитування фізичних осіб КБ «ПриватБанк» Андрій КОВТУН.

За його словами, банк, в процесі реалізації проекту, орієнтуватиметься залежно від регіонів. «Цей продукт буде затребуваний у великих містах. У невеликих, поки що не дуже», - сказав А.КОВТУН.

Як пояснив банкір, програма побудована на тому, що банк працює з офіційними забудовниками котеджів, клієнти яких кредитуватимуться для покупки житла в «ПриватБанку».

Відео дня

Ще в листопаді 2005 року КБ «ПриватБанк» заявляв про початок реалізації в Дніпропетровську пілотного проекту з кредитування котеджного будівництва.

Довідка УНІАН. КБ «ПриватБанк» (м. Дніпропетровськ) заснований в 1992 році.

Активи «ПриватБанку» за січень-березень 2006 року збільшилися на 12,8% - до 24,89 млрд. грн., зобов`язання - на 14,07% і на 1 квітня становили 22,57 млрд. грн., власний капітал збільшився на 2,1% - до 2,32 млрд. грн.

Статутний капітал КБ «ПриватБанк» на 1 квітня 2006 року становив 1,13 млрд. грн.

Прибуток банку за підсумками першого кварталу ц.р. - 38,35 млн. грн.

Співвласники групи «Приват» Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ і Геннадій БОГОЛЮБОВ мають рівні частки участі в статутному капіталі КБ «ПриватБанк». Частка прямої участі кожного становить 38,76%, опосередкованого - по 16,29%. При цьому більше ніхто з власників не має частки в 10 або більше відсотків статутного капіталу.