Депутати міської ради мають намір порушити перед міським головою Михайлом ДОБКІНИМ питання щодо відродження муніципального батальйону патрульно-постової служби.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі міської ради, про це було заявлено сьогодні на засіданні постійної депутатської комісії з питань транспорту, зв’язку та екології. Депутати наголосили, що серед головних причин перевантаженості транспортних магістралей Харкова, і насамперед, його центральної частини - паркування авто на проїжджих смугах.

За словами заступника начальника управління комунального господарства міськвиконкому Анатолія НАУМЕНКА, на вулиці Клочківській, зокрема, із трьох смуг дві, як правило, заставлені машинами і лише одна залишена для руху. При цьому інспектори ДАІ на таке нехтування правил автомобільного руху практично не реагують, а важелів впливу на них міська влада не має – констатували учасники засідання.

Відео дня

Депутати пропонують повернути місту муніципальних інспекторів патрульно-постової служби, через яку міська влада могла б регулювати різні ситуації на дорогах Харкова.