Прокуратурою Харківської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі за фактом умисного вбивства 7-річної дівчинки, вчиненого 16-річним харків’янином при розбійному нападі та замаху на зґвалтування потерпілої, а також замаху на насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом за ознаками складу  злочинів, передбачених одразу кількома статтями Кримінального кодексу України.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі прокуратури області, досудовим слідством встановлено, що цей збочинець у березні цього року, перебуваючи неподалік від  своєї оселі, зустрів незнайому дівчинку. Тоді ж у нього і виник злочинний умисел. З цією метою він завів дівчинку в гараж. Але та чинила активний спротив. Потім хлопець вирішив вчинити розбійний напад, щоб заволодіти золотими сережками дівчинки, але розуміючи, що вона пручатиметься і надалі,  умисно задушив її.

По “гарячих” слідах підозрюваного було затримано, у нього вилучено речові докази – майно потерпілої. Він зізнався у скоєнні тяжких злочинів.

Відео дня

Справу скеровано для розгляду по суті до апеляційного суду Харківської області, повідомляє прес-служба прокуратури.