Блок Юлії Тимошенко підтримує Дмитра РАТНИКОВА на повторних виборах міського голови міста Бровари.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив заступник голови БЮТ Василь ОНОПЕНКО.

“Я відверто заявляю для мешканців Броварів про те, що рада блоку свого рішення (про підтримку Д.РАТНИКОВА - УНІАН) не міняла, рада блоку рішення про підтримку іншого кандидата на посаду мера не приймала. Є єдине рішення про підтримку Д.РАТНИКОВА”, - наголосив В.ОНОПЕНКО.

Відео дня

Він підкреслив, що всі місцеві домовленості центральними органами блоку не сприймаються.

За словами В.ОНОПЕНКА, він не розуміє, що сталося в місцевому осередку БЮТ, який перестав підтримувати Д.РАТНИКОВА на посаду мера.

На його думку, “влада починає ржавіти тоді, коли її роз’їдає іржа на місцях через певні кулуарні домовленості”. Він наголосив, що політики мають бути послідовними в своїх діях.

“На таких людей спиратися не можна. Я думаю, прийде час і діям цих осіб буде дана відповідна оцінка”, - сказав В.ОНОПЕНКО, коментуючи рішення Броварської міської організації БЮТ підтримувати на повторних виборах мера діючого міського голову Віктора АНТОНЕНКА.

Водночас В.ОНОПЕНКО підкреслив, що остаточне рішення про те, кого обрати мером міста, - В.РАТНИКОВА чи діючого мера В.АНТОНЕНКА - ухвалюватимуть мешканці Броварів на повторних виборах 18 червня.

Як повідомляв УНІАН, на виборах 26 березня Броварська міська організація БЮТ висувала на посаду мера Д.РАТНИКОВА. У ході передвиборчої кампанії Д.РАТНИКОВ та інші кандидати заявляли про застосування діючим мером В.АНТОНЕНКОМ “чорного піару” та адмінресурсу.

Броварська міська виборча комісія 31 березня визнала вибори міського голови недійсними на підставі численних заяв і скарг про системні порушення, з якими проводилися вибори. Повторні вибори мера Броварів призначено на 18 червня.

2 червня Броварська міська організація БЮТ заявила про співпрацю з діючим мером В.АНТОНЕНКОМ. На прес-конференції в УНІАН голова міської організації ВО “Батьківщина” (що входить до БЮТ - УНІАН) Анатолій КРИВОНОС розповів про завершення формування міської влади у Броварах. Зокрема, про створення більшості в міськраді, до якої увійшли представники БЮТ, партій “Єдність” та “Віче”, та створення виконавчого комітету та ефективної взаємодії з діючим мером міста. “Фракція БЮТ у міськраді та мер В.АНТОНЕНКО взяли на себе спільну відповідальність за долю міста”, - наголошувалось в ході прес-конференції.

Водночас А.КРИВОНОС зауважив, що міська організація БЮТ ще не прийняла рішення про підтримку кандидата на посаду мера на повторних виборах 18 червня, і зробить це на найближчій партійній конференції. Говорячи про співпрацю з нинішнім мером, він підкреслив, що БЮТ заявляла про співпрацю з тією людиною, яку підтримають виборці, а В.АНТОНЕНКО на виборах мера набрав трохи менше голосів, ніж БЮТ.