Чинний міський голова Броварів Віктор АНТОНЕНКО переконаний у своїй перемозі на повторних виборах мера міста.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“На жаль, іншої команди, яка б могла прийти і керувати містом Бровари, немає на сьогоднішній день”, - сказав В.АНТОНЕНКО.

Відео дня

Він зауважив, що всі кандидати на посаду мера Броварів, проводячи зустрічі з виборцями, не представили “жодного члена своєї команди”.

“Є єдина команда в місті Бровари, де я - діючий міський голова”, - додав він.

В.АНТОНЕНКО зауважив, що 1 червня на сесії Броварської міськради затверджено новий склад виконавчих органів міста, куди увійшли 12 осіб. Він підкреслив, що з п’яти кандидатів у мери міста, які набрали найбільше голосів під час виборів 26 березня, четверо представлені в новостворених органах виконавчої влади.

Він також спростував заяви деяких кандидатів на посаду мера міста щодо тиску з боку діючої влади.

“На сьогодні в місті Бровари жодної офіційної заяви щодо тиску на когось з кандидатів не існує”, - сказав В.АНТОНЕНКО.

На думку чинного мера, таким чином деякі кандидати намагаються здобути підтримку людей та займаються “чорним піаром”. “Всі звинувачення і заяви є безпідставними”, - сказав мер міста.

В.АНТОНЕНКО поінформував, що його штаб готується до повторних виборів тільки впродовж 6 днів та витратив на це 32 тис. грн.

Він запевнив, що вибори 18 червня в місті пройдуть спокійно, відкрито, прозоро та чесно.

Як повідомляв УНІАН, Броварська міська виборча комісія 31 березня визнала вибори міського голови недійсними на підставі численних заяв і скарг про системні порушення, з якими проводилися вибори. Повторні вибори мера Броварів призначено на 18 червня.