15 червня об 11.00 в приміщенні УНІАН відбудеться прес-конференція кандидата на посаду міського голови Броварів, чинного міського голови Віктора Антоненка.

Прес-конференція, що проводиться безпосередньо на фініші виборчих перегонів, має стати своєрідним звітом діючої міської влади про суспільно-політичну, економічну та виборчу ситуацію в місті. Оскільки на виборах     26 березня 2006 року в Броварах перемогу з майже 3-тисячним відривом отримав Віктор Антоненко, але у зв’язку з процедурними та технічними помилками міська виборча комісія визнала результати виборів недійсними та призначила повторні вибори, голосування 18 червня 2006 року носить принциповий характер і є перевіркою на ступінь політичної чесності та відповідальності усіх учасників міських виборів.

За всіма показниками Віктор Антоненко є лідером виборів і основним претендентом на повторну каденцію у якості міського голови Броварів. На прикладі міста він продемонстрував можливість взаємодії різних політичних сил в пошуку компромісів по створенню ефективної системи муніципального управління на благо його мешканців. Основа для співпраці - наявність політичної волі та почуття відповідальності перед виборцями. Віктор Антоненко, активно співпрацює з фракційною більшістю БЮТ у міськраді. За його ініціативою створено новий склад виконкому, куди увійшли чотири кандидати на посаду міського голови, котрі 26 березня отримали близько 65 відсотків голосів броварчан, учасників виборів.

Відео дня

У прес-конференції візьме участь голова Броварської міської організації ВО «Батьківщина» Анатолій Кривонос, який висловить позицію організації з приводу ситуації, що склалася навколо виборів міського голови Броварів.

Отже, можна вже зараз констатувати, що діючий мер Броварів Віктор Антоненко сформував ефективну команду міської влади з людей з особистим баченням розвитку рідного міста, котрі погодилися на спільне втілення своїх ідей в життя, незважаючи на подальше опонування на повторних виборчих перегонах міського голови.