Слідчі органи встановили особу чоловіка, який загинув у Харкові від мимовільного вибуху, - він родом з Дніпропетровської області.

Як повідомила кореспонденту УНІАН керівник Центру Громадських зв’язків Управління МВС України в Харківській області Лариса ВОЛКОВА, це сталося у суботу, 10 червня, близько 2-ї години ночі в районі Салтівки біля одного з будинків по вулиці Гарібалді. Чоловік отримав смертельні поранення, але при ньому були документи, з допомогою яких міліція розшукала дружину загиблого, - вона й упізнала свого чоловіка. За попередніми даними, вибухівка знаходилася в його сумці.

За словами Л.ВОЛКОВОЇ, вся ця історія викликає у правоохоронців “дуже багато запитань”. Зокрема, сказала вона, вибух був еквівалентний близько 400 грамів тротилу, і це, звичайно, ж призначалося далеко не для ремонтних робіт у квартирі чи глушіння в ставку риби. Тоді виникає запитання, для чого це призначалося, чому чоловік прибув на вулицю Гарібалді вночі на таксі, чому саме до конкретного будинку і чому з Дніпропетровська, чи не виконував він чийогось замовлення, - над цим сьогодні і працює міліція, зазначила керівник ЦГЗ.

Відео дня

Л.ВОЛКОВА повідомила, що до розслідування цієї справи залучені представники Департаменту карного розшуку МВС України з Києва та правоохоронці з Дніпропетровська.