Запрошуємо Вас на прес-конференцію  фармацевтичної компанії  «КРЕОМА-ФАРМ»,

яка відбудеться 15 червня о 12:00 за адресою: вул. Хрещатик, 4, УНІАН.

Протягом багатьох років вчені різних країн вирішували проблему створення ефективного і нешкідливого лікарського препарату для очищення організму від токсичних речовин. Ця проблема була вирішена групою київських вчених. Виробництво препарату, що отримав назву „Ентеросгель”, було розпочато Екологоохоронною фірмою «КРЕОМА-ФАРМ» у 1996р.

Відео дня

За 10 років присутності на ринку України  «Ентеросгель» став лідером серед сорбентів. За підсумками 2005р. препарат «Ентеросгель» зайняв почесне 45 місце в ТОP-50  лікарських засобів за обсягами аптечних продажів. Важливим фактом є те, що «Ентеросгель» – єдиний оригінальний вітчизняний препарат, який потрапив в ТОP -50.

«Ентеросгель» - ентеросорбент, який очищує організм від токсичних речовин. На відміну від інших сорбентів, він не має протипоказань і побічних ефектів. «Ентеросгель» цілком безпечний засіб, який застосовують навіть для лікування новонароджених. Раніше сорбенти використовували в основному при інфекційних захворюваннях, отруєннях і розладах кишечника. Сьогодні детоксикант «Ентеросгель» завоював довіру лікарів і є складовою частиною комплексної терапії дуже широкого кола хвороб. Так, препарат «Ентеросгель» застосовується для детоксикациі організму при інфекційних захворюваннях і інтоксикаціях, включаючи отруєння алкоголем, грибами і хімікатами, хворобах органів ШКТ,  нирок, шкіри, алергічних реакціях, онкологічних і аутоіммунних захворюваннях, цукровому діабеті, токсикозі вагітних, гнійно-септичних процесах і інших захворюваннях, що супроводжуються інтоксикацією. Застосовують його і з профілактичною метою.

Компанія «Креома-Фарм» не зупинилася на досягнутому і почала виробництво нового препарату - «Ентеросгель з солодким смаком», що задовольнить найвимогливіших пацієнтів, а особливо сподобається маленьким пацієнтам.

В поточному році планується розпочати будівництво нового виробничого комплексу, що відповідає світовим стандартам. У лабораторіях компанії завершуються роботи по розробці ряду нових оригінальних лікарських засобів сорбційної дії, які, так само, як і «Ентеросгель», допоможуть зміцніти здоров`я багатьом поколінням людей.

На прес-конференції виступлять представники компанії і провідні фахівці в галузі медицини:

ЧИГИРИК О.В., ген. директор ЗАТ «ЕОФ «КРЕОМА-ФАРМ».

СЕМЕНОВ В. Г., ком. директор ЗАТ «ЕОФ «КРЕОМА-ФАРМ».

ДОЛЖЕНКО М. М. – д.м.н., професор кафедри кардіології і функціональної діагностики Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика.

БАГДАСАРОВА І. В. – д.м.н., професор, зав. відділу дитячої нефрології Інституту нефрології АМН України.

ПАЛІЙ І. Г. - д.м.н., професор кафедри терапії і сімейної медицини Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пірогова.

РУДЕНКО А. В. – д. б. н., професор, зав. лабораторій мікробіології, вірусології і мікології Інституту урології АМН України.

НІКОЛАЄВ В. Г. – д. м. н., професор, заслужений діяч науки і техніки, лауреат Державної премії СРСР, зав. відділу фізико-хімічних механізмів сорбційної детоксикації Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є.Кавецького.

Просимо підтвердити свою присутність за тел: 455-91-56 до 31.05.06. або по E-mail: medinfo@dgtel.com.ua, PR manager РА «Мед-Інфо» Ольга Бублик.