2 квітня о 11.00 в приміщенні інформагентства УНІАН відбудеться прес-конференція про завершення процесу формування міської влади у Броварах. Участь у заході візьмуть голова фракції БЮТ у міськраді Ігор Трощенко, голова міської організації ВО “Батьківщина” Анатолій Кривонос, секретар міськради Ігор Сапожко та мер Броварів Віктор Антоненко. 

                  Політичне кредо БЮТ - вносити до політичного життя начало об»єднання, співпрацюючи  конструктивно з тими, кого обере народ – дає свої позитивні результати в Броварах. Набравши тут 38,7 відсотка голосів до міської ради, тобто 23 депутатські мандати із 42 та організувавши фракційну більшість, місцеві бютівці взяли активну участь у формуванні комісій міськради та її виконавчого комітету. Зокрема, секретарем ради став також їх представник – Ігор Сапожко.

                 Все це досягнуто завдяки енергійній взаємодії з діючим мером Віктором Антоненком, котрий у своїй роботі також дотримується принципів конструктивної співпраці, незалежно від кольорів партійних прапорів. За  чотири попередніх роки його головування у місті народилася конструктивна опозиція зі своїми ЗМІ, діяльність яких, незважаючи на певну необ»активність, схвалювалася та підтримувалася. Цього не могли не відзначити активісти міської організації ВО “Батьківщина”, голова якої Анатолій Кривоніс відзначив в одному зі своїх інтерв»ю: «Віктор Олександрович є відвертою і зваженою людиною, він уміє знаходити спільну мову з депутатами різних політичних вподобань…».

Відео дня

                     І не зважаючи на галасливу кампанію до повторних виборів міського голови, яку зініціювали та проводять у Броварах представники деяких одіозних кланів, у місті завдяки об»єднавчим політичним процесам триває звичне напружене та планомірне життя громади, в якій вирішуються багато господарських та соціальних проблем.

                      Так, приклад останніх днів, в Броварах вперше не лише на Київщині, але й в Україні введено в дію інтегровану локальну мережу, яка об»єднала десять загальноосвітніх закладів, управління освіти та науково-методичний центр.

                         За участю представників Київської обласної, Броварської та Боярської міськрад створено робочу групу з вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку, котрою вже намічено ряд питань по наповненню міського бюджету, розроблення тарифної політики в житлово-комунальному господарстві та по зменшенню тягаря для населення у зв»язку з очікуваним підвищенням цін на газ. Будуються дитячі та спортивні майданчики, ремонтуються дороги, облаштовуються ряд соціально-культурних об»єктів, продовжується будівництво житла та розвивається транспортна мережа.

                       Тож цілком закономірно, що дві сили, сфокусовані у фракційній більшості БЮТ та в команді міського голови, спрямовані на досягнення позитивних результатів у місті, знайшли спільну мову. Так, вчора, 1 червня на сесії міськради 38 депутатів з 41-го присутнього підтримали запропонований міським головою склад нового виконавчого комітету, до якого увійшли чотири кандидати на посаду міського голови, за яких 26 березня віддали свої голоси близько 65 відсотків броварчан з тих, котрі взяли участь у голосуванні.

              Таким чином, завершивши процес формування міської влади, фракція БЮТ у міськраді та мер Віктор Антоненко взяли на себе спільну відповідальність за долю свого міста.

 

Прес-служба Броварської міської організації БЮТ.