5 червня об 11:00 в інформаційній агенції УНІАН відбудеться презентація книги "ДЕРЖАНЕ УПРАВЛІННЯ: ПЛАНИ І ПРОЕКТИ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ"

В презентації беруть участь: Олексій Кучеренко – к.с.н., керівник авторського колективу, народний депутат України, засновник Інституту соціально-економічних стратегій; Тимофій Мотренко – к.ф.н., начальник Головного управління державної служби  Ірина Запатріна – к.е.н, заступник директора Науково-дослідного фінансового інституту при Міністерстві фінансів України; Георгій Почепцов - д.ф.н. завідувач кафедри маркетингу Міжнародного Соломонового університету та професор кафедри інформаційної політики Національної академії державного управління при Президентові України;

На презентації будуть обговорюватись проблемні питання вдосконалення і  розвитку системи державного управління в Україні, проведення адміністративної реформи, створення умов для забезпечення оптимального співвідношення ринкових сил з потребами суспільного розвитку.

Відео дня

Довідка. Монографія "ДЕРЖАНЕ УПРАВЛІННЯ. ПЛАНИ І ПРОЕКТИ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ" присвячена проблемам становлення системи державного управління в Україні. В книзі надається ґрунтовний аналіз світового досвіду державного управління з реформування як окремих галузей економіки, так і здійснення структурних реформ; зроблено огляд інституційних та організаційних інструментів міжнародної співпраці в сфері економіки, фінансів, науки, освіти, культури, інтелектуальної власності; науково обґрунтовано оцінку соціально-економічної ситуації в Україні та її регіонах на базі прийнятих міжнародної практикою методів ранжирування та рейтингування.

Книга підготовлена на основі публікацій співробітників та членів Інституту соціально-економічних стратегій у журналі “Теорія і практика управління” впродовж 2003-2005 років.

Розрахована на фахівців у галузі державної влади й управління, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, студентів. Буде корисною всім, кого цікавлять питання державного управління.

Телефон для довідок: 253-52-17, Контактна особа – Марина Бєльдєй.

Запрошуються працівники ЗМІ. Акредитація не потрібна. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. Журналістам будуть надані презентаційні екземпляри  книги.