Колишній генеральний директор Національного наукового центру “Харківський фізико-технічний інститут”, нинішній науковий співробітник цього закладу Володимир ЛАПШИН підозрюється у вбивстві свого колеги, заступника декана фізико-енергетичного факультету Харківського національного університету ім. В.Каразіна Володимира БОРИСКА.

Як передає кореспондент УНІАН, трагічна подія сталася на початку минулого тижня, коли обоє в числі великої групи харківських науковців перебували на міжнародній науковій конференції в Києві. Представники харківських компетентних установ – органів міліції, СБУ, прокуратури відповідають, що у них немає офіційної інформації про цей випадок.

Фактом залишається те, що В.БОРИСКО трагічно загинув у Києві і похований у Харкові  в середу, 24 травня. Про це сьогодні повідомили кореспонденту УНІАН в університеті ім. В.Каразіна.

Відео дня

За словами представника адміністрації ННЦ “ХФТІ”, В.ЛАПШИН минулого тижня дійсно був відряджений на міжнародну конференцію до Києва, але на сьогодні в інституті відсутня офіційна інформація, лише є чутки, що він “знаходиться під слідством”.