Консультаційна ІТ-компанія ERP (м. Вільнюс, Литва) виходить на український ринок і відкриває представництво в Києві. Про це повідомив генеральний директор компанії ERP Маркас ЗБАРСКІС сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, на сьогодні компанія працює в країнах Євросоюзу, Кавказу і Центральної Азії.

За словами М.ЗБАРСКІСА, компанія має великий досвід зі впровадження відповідних стандартам Євросоюзу систем управління роботою підприємств в державному і приватному секторах економіки.

Відео дня

Компанія запустила в експлуатацію системи з управління роботою підприємств і інформацією в структурах Міністерства фінансів, в митній службі Литви, на логістичних підприємствах, в банках, установах охорони здоров`я, в Єдиному центрі допомоги 112.

Також М.ЗБАРСКІС повідомив, що компанія планує вже до кінця 2006 року підписати 3-5 контрактів з українськими замовниками.

Довідка УНІАН. ERP - консультаційна компанія, що надає послуги консультування з питань підготовки стратегій діяльності підприємств і впровадження інформаційних технологій, проектування, інтеграції і менеджменту інформаційних систем для підприємств державного і приватного секторів.

Компанія ERP є представником таких всесвітньо відомих постачальників ІТ-рішень, як SAP AG, Documentum, Microsoft, Novotek і Symbol.