Голова Харківської обласної ради Василь САЛИГІН обраний головою Харківського обласного відділення Партії регіонів.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі обласного відділення Партії регіонів, за це проголосували делегати 12-ї конференції Партії Регіонів. На партійній посаді В.САЛИГІН змінив Василя ПОТАПОВА, який працюватиме депутатом Верховної ради України.

Конференція також обрала чотирьох заступників керівника обласної організації Партії регіонів. Ними стали: Сергій ЧЕРНОВ - керівник фракції Партії регіонів у Харківській облраді, Олександр КРИВЦОВ – заступник Харківського міського голови, керівник Харківської міської організації Партії регіонів, а також Віталій БУКЕР та Вікторія КАЗАКОВА – депутати Харківської облради.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 12-та обласна конференція Партії регіонів дала доручення фракції ПР на другій сесії Харківської облради ініціювати розгляд і прийняття рішення про висловлення недовіри губернатору А.АВАКОВУ.

Крім того, депутатам від Партії регіонів запропоновано ініціювати розгляд питання і прийняття ухвали «щодо реалізації конституційних гарантій вільного вживання російської мови в Харківській області».