У Києві в «FASHION LAB» торгового комплексу «АЛЬТА ЦЕНТР» в серпні планується відкрити ще один бутик провідних українських дизайнерів «NASHE(НАШЕ)».

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив виконавчий директор мультибрендового бутику провідних українських дизайнерів «NASCHE» Ярослав КУЛЬЧИЦЬКИЙ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«Перший бутік було відкрито всього два місяці тому, і він виявився комерційно успішним. Зараз ми вже одержуємо багато пропозицій про розширення своєї мережі з регіонів, зокрема з Дніпропетровська, Донецька, Харкова, Луганська і Закарпаття», - сказав Я.КУЛЬЧИЦЬКИЙ.

Відео дня

За його словами, зараз в бутику «NASHE(НАШЕ)» продаються вироби 17 провідних українських дизайнерів. «До нас приходять за образом, а не за спідничкою або блузкою. Всі наші дизайнери різні, не схожі один на одного. Ціновий діапазон цілком доступний для кожного клієнта – вартість виробу залежить від матеріалу і кількості ручної роботи», - зазначив він.

На думку власниці бутику Наталії ЯКУШЕВОЇ, українські дизайнери конкурентоспроможні на європейському ринку. «Багато наших дизайнерів одержують запрошення на роботу в Європі», - сказала вона.

Тим часом, Н.ЯКУШЕВА вважає недостатньою підтримку малого і середнього бізнесу з боку держави. «Програма підтримки малого бізнесу не працює. Підприємці змушені працювати тільки на оренду і податки. Банки можуть виділити кредит на суму 5 тисяч доларів для відкриття справи, але цього дуже мало», - пояснила вона.