Компанія ВЕТА Холдинг Груп, що наприкінці травня відсвяткує 15-річній ювілей, підвела підсумки

Почавши свою історію в 1991 році, з невеликого підприємства, компанія «ВЕТА» виросла до розмірів холдингу, зайнявши одну з лідируючих позицій на українському ринку.

Сьогодні ВЕТА Холдинг Груп здійснює постачання більше 500 видів різноманітного обладнання для офісу, IT-ринку, поліграфії: від принтерів і різографів до складного поліграфічного устаткування. У структуру холдингу входять дистрибуторські підрозділи, сервісні центри, сучасна друкарня, мережа копі-центрів. ВЕТА Холдинг Груп має розгалужену дилерську мережу й представництва у всіх великих містах України.

Відео дня

Підводячи підсумки, Сергій Ходаковський, президент ВЕТА Холдинг Груп, зупинився на головних досягненнях за ці роки:

«Ювілей - це завжди підсумкова подія для компанії, а тим більше п`ятнадцятиріччя. Результати діяльності холдингу за цей час дозволяють констатувати стабільне зростання. Ми були одними з перших в Україні, хто почав займатися обладнанням для оперативної поліграфії в цілому, і брендом  RISO зокрема. Зараз же ВЕТА Холдинг Груп - ексклюзивний дистриб`ютор RISO в Україні й Молдові. У портфелі нашої компанії співробітництво з багатьма виробниками із усього світу - лідерами у своїх галузях. Це Wifag (Швейцарія) і Solna (Швеція)  - провідні виробники устаткування для друку газет; Ryobi - один з найбільш популярних брендів у листовому офсеті; Horizon (Японія) - безперечний лідер у виробництві машин для післядрукарських процесів у поліграфії; Kyocera (Японія) - виробник принтерної й копіювальної техніки з одними з найвищих показників надійності й економічності; і ін.

Впевнений, що це тільки початок шляху. У планах нашої компанії, поряд зі зміцненням досягнутих  позицій, і розвиток нових напрямків. Таких як: створення підрозділів для друку книжок і цифрового друку, постачання обладнання  для широкоформатного друку, систем CTP для додрукарських процесів, організація дизайн-бюро, а у перспективі – рекламного агентства й багато іншого.

ВЕТА Холдинг Груп - це, насамперед, постачальник комплексних рішень. Приходячи до нас, Ви зможете не тільки придбати устаткування, витратні матеріали або послугу, але й одержати професійну консультацію по підбору техніки: від принтера до комплектації друкарні «під ключ». Головний принцип нашої компанії в тім, що ми завжди намагаємось запропонувати кілька варіантів рішень завдань, які стоять перед споживачем. І кожне таке рішення буде базуватись на кращому устаткуванні від провідних світових виробників.

Користуючись нагодою, наша компанія дякує всім клієнтам, бізнес-партнерам ВЕТА Холдинг Груп, а також співробітникам компанії, які росли разом з нами всі ці 15 років. Переконаний, що перспективи нашої подальшої спільної діяльності великі та успішні».

ВЕТА Холдинг Груп

ВЕТА Холдинг Груп працює на ринку поліграфії і друкованого устаткування з 1991 року.

У структурі компанії:

·  Вета-дистрибьюция (оптовий і роздрібний продаж цифрових дубликаторов RІSO, лазерних принтерів KYOCERA, цифрових копірів OCE, SHUTTLE Barebone Systems, і т.д.)

·  Вета-техноцентр (обслуговування і ремонт комп`ютерного, офісного устаткування, постачання видаткових матеріалів, комплексні мережні рішення )

·  Вета-кописервис (оперативна поліграфія і копіювальні послуги, мережа збира-центрів )

·  Интертехнодрук-Дистрибьюция (широкий спектр поліграфічного , до- і послепечатного устаткування: Ryobі (Японія), Horіzon (Японія), Orіent (Індія), GіDue (Італія), Wіfag (Швейцарія, Solna (Швеція), Kallfass (Німеччина), Daeho (Південна Корея), Uchіdа (Японія), Colomag (Франція), Bіellonі (Італія), Aztech (США), Berra (Італія), GMN (Німеччина), Eurofold (Швейцарія), Graphіc Wіzard (Канада)

·  Интертехнодрук-Полиграфсервис (повний спектр поліграфічних послуг)

· Додаткова інформація про компанії: www.veta.ua

Интертехнодрук-Полиграфсервис (повний спектр поліграфічних послуг)

Додаткова інформація про компанії: www.veta.ua

Додаткова інформація:

Роман Кірсанов

Менеджер по маркетингу ВЕТА Холдинг Груп

Тел.: +38044 486 81 56

Факс: +38044 272 39 30

E-maіl: kіrsanov@veta.kіev.ua