Харківський міський голова Михайло ДОБКІН виступить на “Другому щорічному українському інвестиційному самміті” Інституту Адама Сміта, який  незабаром проходитиме у Лондоні.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської міськради, з 20 по 25 травня мер М.ДОБКІН та секретар міської ради Геннадій КЕРНЕС перебуватимуть з візитом у Лондоні на запрошення Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) та Інституту Адама Сміта. Метою візиту є участь міжнародному Бізнес-форумі ЄБРР (20-22 травня) та “Другому щорічному українському інвестиційному самміті” Інституту Адама Сміта (23-24 травня).

На цих міжнародних заходах Харківський міський голова та секретар міської ради будуть працювати у складі делегації України, яку очолюватиме Міністр економіки України Арсеній ЯЦЕНЮК, разом зі співробітниками Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Посольства України у Великобританії та органів міського самоврядування міст Києва, Дніпропетровська та Донецька.

Відео дня

Під час участі у “Другому щорічному українському інвестиційному самміті" Інституту Адама Сміта, М.ДОБКІН виступить на секції „Кроки для забезпечення стабільного економічного зростання і підвищення інтересу інвесторів” з доповіддю щодо інвестиційного клімату у місті Харкові.