Київський національний університет культури і мистецтв

ПРЕС-РЕЛІЗ

Відкриття нового студентського Internet-журналу „ПоплавОК!”

Відео дня

17 травня 2006 р. стартує новий проект Київського національного університету культури і мистецтв. За адресою www.life.knukim-edu.kiev.ua відкривається неформальний, заснований за студентською ініціативою, Internet-журнал „ПоплавОК!”. Він покликаний не тільки розважати усіх бажаючих цікавими статтями, але і дозволяє студентам на практиці перевіряти свою журналістську майстерність та відшліфовувати власний оригінальний стиль. Це особливо важливо напередодні заснування нової для ВУЗу спеціальності – журналістики.

На вибір читачеві представлені рубрики на будь-який смак: музика, дозвілля, кохання, краса, мода, екстрім, психологія, рубрика для чоловіків та PR-клуб. Варто зазначити, що даний журнал вигідно відрізняється від аналогічних своїм інформаційним наповненням та дизайном. Кожний з молодих журналістів додав до своєї рубрики неординарні рішення, що роблять журнал ще цікавішим для відвідувачів. Оригінальні молодіжні вірші, що зачіпають найпотаємніші любовні емоції, у рубриці „Лямур-Тужур”; корисні поради для збереження краси від чарівної дівчини, що знає у цьому толк, у рубриці „Чарівність, грація, краса”; кожного разу нова збірка найкращих книжок, що дозволяє не загубитися у світі літератури, у рубриці „Що робити?”; відверті поради, що допоможуть гідно вийти зі складних життєвих ситуацій та знайти психологічну підтримку, у рубриці „Таємниці душі” та багато інших захоплюючих історій на будь-який смак.

Сторінка присвячена PR-клубу дозволяє всім охочим ознайомитись із почесними членами клубу, кодексом, що покладений у основу його роботи та правилами функціонування. На сторінках Internet-журналу розміщатимуться найкращі матеріали та проекти членів PR-клубу.

Університет культури ще раз доводить, що європейський стандарт навчання в Україні – це не міф. Якщо докласти зусиль, фантазії та ентузіазму можливо вивести ВУЗ на гідний рівень за декілька років. Такий журнал стане вдалим поштовхом для студентів університету культури і мистецтв у побудові майбутньої журналістської та PR-кар’єри.

Ректор Михайло Поплавський з цього приводу додав: „Ми робимо все можливе щоб допомогти студентам розкрити свої таланти та використати можливості на 100%”.