Акціонери ВАТ «Турбоатом» обрали головою Наглядової ради товариства Віктора ПЕТРОВА замість Віктора ПУТІВСЬКОГО. Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому в бюлетені «Цінні папери України».

У повідомленні наголошується, що таке рішення акціонери прийняли на загальних зборах 5 травня. Також у повідомленні сказано, що акціонери вивели зі складу Наглядової ради Наталію КУЗНЕЦОВУ, Юрія ПЛОТНІКОВА і ввели - Андрія ГЕРМАНА та Ігоря КУЙДУ.

Довідка УНІАН. ВАТ «Турбоатом» створене в 1934 році і є одним з найбільших у світі виробників енергетичного устаткування. Підприємство спеціалізується на виробництві турбін для теплових і атомних електростанцій, гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумуляторних електростанцій, газових турбін для теплових електростанцій, парогазового устаткування та іншого енергетичного обладнання.

Відео дня

До структури ВАТ «Турбоатом» входять два спеціальних конструкторських бюро, технологічні підрозділи, науково-дослідні лабораторії, заготовча база, механообробне виробництво, випробування енергетичного устаткування.

75,22% акцій ВАТ «Турбоатом» належить Фонду держмайна України, 14,55% - Energy Standard Group SA (Швейцарія).