Члени оновленого складу наглядової ради енергопостачальної компанії ВАТ АК „Харківобленерго” 3 травня 2006 р. обрали своїм головою Сергія БАБАКА - начальника Управління корпоративних прав НАК „Енергетична компанія України”. Про це повідомили УНІАН в прес-службі НАК „Енергетична компанія України”.

Головою ревізійної комісії стала Любов ФРИЦЬКА - заступник головного бухгалтера НАК „Енергетична компанія України”.

Згідно із рішенням зборів акціонерів ВАТ АК „Харківобленерго” від 27 квітня 2006 р., до новообраної наглядової ради увійшли також Олександр КУЩ, Дарина ДОЦЕНКО, Сергій ФЕДОНІН, Лариса КРАВЧЕНКО, Олена ЛИСЕНКО, Олександр ДОБРОСКОК.

Відео дня

Новими членами ревізійної комісії (крім Любові ФРИЦЬКОЇ) стали Жанна НЕСТЕРЕНКО та Ніна РОМАШОВА.

Збори акціонерів підсумували результати минулорічної діяльності товариства, затвердили звіти правління товариства про результати фінансово-господарської діяльності ВАТ АК „Харківобленерго” за 2005 р., а також річну фінансову звітність за минулий рік, звіти наглядової ради і ревізійної комісії.

За рішенням зборів, з отриманих за 2005 р. товариством 13 332 млн. грн. чистого прибутку 40% буде спрямовано на виплату дивідендів. Аналогічну частку передбачено на фонд дивідендів з чистого прибутку 2006 р., запланованого у розмірі 13 612 млн. грн.

Довідка УНІАН. Статутний фонд ВАТ АК „Харківобленерго” становить 64 млн.135 тис. 190 грн.

Державі належать 65% акцій ВАТ АК „Харківобленерго”, які передані до статутного фонду НАК "Енергетична компанія України”.