Компанія “Юг-Контракт” в шести містах України проводить акцію з підвищення кваліфікації продавців цифрової техніки під назвою «Цифровий десант». Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив координатор департаменту цифрової техніки «Юг-Контракт» Віталій ДОРОШЕНКО.

За його словами, це вже друга акція, перша пройшла восени 2005 р. Нинішня вже відбулася в квітні ц.р. у Запоріжжі, Донецьку і Харкові, попереду - Сімферополь, Одеса і Тернопіль.

За словами В.ДОРОШЕНКА, основна аудиторія акції – продавці роздрібних партнерських магазинів, мета акції - максимально їх поінформувати про цифрову техніку і її новинки, аби потім вони могли дати кваліфіковані поради покупцям. Він також відзначив, що «Цифровий десант», який пройшов у в трьох містах, навчив і видав відповідні дипломи майже 360 учасникам, усього в тих чи інших заходах акції взяли участь близько 600 чоловік. За словами В.ДОРОШЕНКА, в кожному місті - до 200 учасників.

Відео дня

Він також відзначив, що акція включає начитування лекцій з азів цифрової техніки, знайомство з новинками провідних виробників, безкоштовний тренинг «Мистецтво продажів». До участі залучено представників світових брендів цифрової техніки.