Керівник польської соціологічної компанії PBC, яка виступала в якості спостерігача за проведенням соцопитування під час переголосування на виборах Президента України, Мацей Коханович, зазначає, що немає підстав ставити під сумнів результати національного екзит-полу, через те, що він був проведений на високому професійному рівні.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За словами М.Кохановича, `я хотів би підкреслити високу надійність опрацювання результатів (екзит-полу), а також я би хотів підкреслити, що різниця (відсотку голосувань) між двома кандидатами є настільки велика, що в ній не може бути ніяких сумнівів, навіть з урахуванням статистичної похибки`.

У свою чергу присутній на прес-конференції голова російського соціологічного центру, представники якого також спостерігали за процесом проведення українського національного екзит-полу, Юрій Левада сказав, що і для України, і для Росії була важливою участь науковців у виборчому процесі. У жодній країні світу, підкреслив він, до цього часу соціологічні опитування не мали такого значення для соціальних, соціально-політичних і міжнародних процесів.

УНІАН