Сьогодні працівники швидкої медичної допомоги у Львові здійснили 4 виїзди на виклики до виборчих дільниць, у результаті яких було госпіталізовано 3 осіб, з них 2 – жителів Донецького регіону, одну особу відвезено додому.

Виклики здійснювались внаслідок скарг на погане самопочуття і серцеві приступи - повідомляє `Вголос`.
У Луганській області після голосування на одній з дільниць помер літній виборець, який прибув голосувати за допомогою супроводжуючих - повідомляє Українська правда.
Сталося це об 11.15 на виході з виборчої дільниці номер 20 виборчого округу 115 (селище Новоселівка Сватовського району). Померлого звати Анатолій Чернишов, 1934 року народження. За свідченням очевидців, Чернишов не міг самостійно пересуватися і прибув на дільницю за допомогою супроводжуючих.
Відразу після голосування виборець відчув себе погано і знепритомнів. Прибулі на місце медики зафіксували його смерть. Для з`ясування обставин виїхали працівники міліції і прокуратури.

А у Донецьку в лікарні помер від інсульту чоловік, коли дізнався, що не зможе проголосувати.
Донецька міськрада вже заявила, що його смерть сталася через відмову представників дільничної виборчої комісії піднятися в палати до хворих. Прес-служба міськради уточнює, що на прохання завідувачки відділення піднятися до палат до хворих члени ДВК відповіли відмовою, мотивуючи, що `такого закону немає, і на місці можуть голосувати лише інваліди 1-ї групи`.

Сьогодні також загинув член комісії від Януковича у Дніпропетровську. Міліція дотримується побутової версії його смерті внаслідок сварки із сином.

ІМІ