Народний депутат України, член фракції „Наша Україна` Павло Качур на прес-конференції заявив, що в деяких областях люди, непричетні до команди кандидата Віктора Ющенка, навмисно роблять антизаконні дії і називають себе його прихильниками.

Зокрема, в Черкаській області проводиться підкуп виборців, в Дніпропетровській області є випадки агітації за Ющенка, яка сьогодні недозволена, в Чернігівській роздають ющенківські листівки. Качур стверджує, що люди, які це роблять не мають жодного стосунку до Ющенка. Він також говорить про те, що команда опозиційного кандидата фіксує ці порушення на відеокамери для того, щоб потім мати змогу довести свою непричетність. Качур каже, що до цього часу вибори проходили спокійно, проте ця тиша його лякає.

Качур вважає, що порушення ще можливі та назвав три види фальсифікацій, які команда Ющенка готується випередити. Зокрема, нищення урн, зрив голосування після закриття дільниць та заміна протоколів на шляху до територіальних комісій.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо дати оприлюднення результатів голосування, Качур сказав, що все залежатиме від обсягів фальсифікацій. „Це залежить від обсягу фальсифікацій, які будуть зафіксовані сьогодні`, - сказав він.

Якщо все піде так, як це відбувається досі, то, за словами депутата, результати будуть підраховані досить швидко.

МЦК