Лідер Соціалістичної партії України Олександр МОРОЗ заявляє, що найближчими днями відбудеться засідання політради СПУ, на якому планується розглянути питання про підтримку чи непідтримку Віктора ЮЩЕНКА під час переголосування другого туру.

Як передає кореспондент УНІАН, про це лідер соціалістів заявив сьогодні на зустрічі з послами європейських країн, акредитованими в Києві.

`Що стосується підтримки - ми розглянемо це на політраді нашої партії`, - сказав О.МОРОЗ. Він підкреслив, що соціалісти ніколи не входили до Коаліції `Сила народу`, а лише приймали рішення про підтримку кандидата на пост Президента В.ЮЩЕНКА. Коментуючи можливі підсумки виборів, О.МОРОЗ підкреслив, що все залежатиме від ефективності роботи штабів обох кандидатів, а також висловив думку, що дещо залежатиме і від підтримки чи непідтримки СПУ.

Лідер СПУ також наголосив, що єдиною умовою підтримки В.ЮЩЕНКА його партією залишається голосування `Нашої України` за політичну реформу.

Після завершення зустрічі на запитання журналістів, яке рішення може бути прийняте на засіданні політичної ради, О.МОРОЗ сказав: `Можливо, ми приймемо рішення не підтримувати нікого, а можливо… Ні - кандидата від влади ми підтримувати не будемо`. О.МОРОЗ також повідомив журналістам, що засідання політради може відбутися післязавтра, 9 грудня.

Характеризуючи В.ЮЩЕНКА, О.МОРОЗ також зазначив, що він не є представником якоїсь нової влади. `Це та ж сама стара влада, яка, будучи відстороненою від влади, рветься до неї`, - сказав О.МОРОЗ.

УНІАН