Народний депутат Олександр ВОЛКОВ переконаний, що з перемогою на президентських виборах Віктора ЮЩЕНКА сепаратистські заяви припиняться.

Про це він сказав в інтерв`ю газеті `Столичные новости`.

`Це все (сепаратистські тенденції - УНІАН) мине через тиждень після того, як Віктор Андрійович стане Президентом. Зараз усі ці настрої існують з однієї причини: їх не присікає нинішній гарант Конституції`, - сказав О.ВОЛКОВ.

На думку депутата, коли деякі глави обласних адміністрацій почали робити сепаратистські заяви, гарант Конституції мав був негайно підписати указ про їх звільнення з посади, `а для особливо завзятих` дати вказівки СБУ і прокуратурі вжити відповідні заходи. `І сиділи б ці губернатори не в своїх м`яких кріслах, а тут, у Києві, в певній кімнаті з гратами`, - додав він.

Відповідаючи на запитання, чи не збирається він входити до фракції `Наша Україна`, О.ВОЛКОВ сказав, що не входитиме до `Нашої України`. `Я підтримую Віктора Андрійовича, тому що він мій друг`, - сказав О.ВОЛКОВ. Він також зазначив, що в разі перемоги В.ЮЩЕНКА `нічого не збирається одержувати`. `Я, як завжди, тільки роблю президентів, а вони потім роблять, що хочуть`, - додав депутат.

УНІАН